Om orientering är ditt största intresse kan du ta det hela ett steg längre och börja tjäna pengar på det. E-handel är något som blir allt större och större, så varför inte öppna en egen e-handel och sälja utrustning till orientering?

Viktigt med fungerande system

För att lyckas med en e-handel är det viktigt med fungerande system. Ska du ha en e-handel där du har ett eget lager kan E-motions hjälpa dig med automatisering som ger ett bra flöde. E-motions är ett svenskt automationsbolag med inriktning just mot e-handel.

Utrustning som sticker ut

För att lyckas med en e-handel är det mycket som ska falla på plats. En viktig del är förstås marknadsföringen, du behöver synas. Men ännu viktigare är det med vilka produkter du säljer. Du behöver sälja orienteringsutrustning som folk faktiskt vill köpa.

Du som själv är intresserad av orientering har förstås en fördel. Du vet vad orienterare vill ha. Vilka produkter tycker du saknas på marknaden? Se till att sticka ut på något sätt, så att orienterarna vill välja dig när de ska handla.

Glöm inte att du också behöver starta företag om du ska ha en e-handel. Du kan vända dig till Skatteverket för att få hjälp med det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *