Ska du arrangera en tävling i orientering och funderar över vilka priser deltagarna ska få? Är det en tävling för barn finns det många roliga priser att ge bort. Allt från praktiska saker till goda och nyttiga snacks.

Men eftersom det handlar om orientering är friluftsliv alltid ett bra tema på tävlingspriser. Häng med för att ta del av de bästa tipsen på pris till barntävling i orientering!

Termosmuggar med tryck

Orientering är en idrott som utövas utomhus och det innebär många timmars vistelse i skog och mark. Därför passar friluftsprylar som termosmuggar med tryck alldeles utmärkt som pris på tävlingar. Det kan vara termosmuggar med logo som tryck såsom tävlingens namn eller slogan. Men även termosmuggar med motiv som tryck, till exempel en pokal eller medalj. Dessutom är termosmuggar med tryck något som passar att dela ut till tävlande barn i alla åldrar.

Loop halsduk med logo

Ett annat tips som också går i friluftslivets tecken är så kallade loop halsdukar i lite tunnare tyg. De är praktiska att trä över huvudet när du utövar orientering utomhus. Halsdukarna passar därför bra som pris på tävling istället för onödiga prylar. För att göra lite skillnad mellan de olika priserna kan exempelvis vinnaren få både termosmuggar med tryck och loop halsduk. Ett perfekt vinnar-set att dela ut på orienteringstävlingen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *