3+3

Orientering i fjällmiljö för alla

Hög tid att skicka in anmälan till 3+3

Här kommer en påminnelse till dig som ännu inte skickat in din anmälan till 3+3 i Sälenfjällen. Vi har fått in många anmälningar den senaste månaden. Än så länge finns det dock en del platser kvar. Men ska du hinna få tag på logi innan allt blir fullbokat så är det dags att anmäla sig och börja planera din sälen-resa nu.

Om du ännu inte har koll på 3+3 kan vi tala om att detta är ett mycket roligt arrangemang som passar alla orienteringsälskare. Oavsett om du är ung, gammal, nybörjare eller mer erfaren så kan du hitta utmaningar som passar just dig här på 3+3 i Sälenfjällen.

orientering i skogen

Arrangemanget innebär 3 dagar träning och 3 dagar tävling i Sälenfjällens härliga natur. Oavsett hur du vill utvecklas, eller om du bara vill åka på en riktigt härlig orienteringsvecka i fjällen, så finns här något för dig.

Med sin storslagna natur och avkopplande fjällmiljö erbjuder Sälenfjällen och 3+3 både hårt kuperad och löpvänlig terräng, bra kartor och möjlighet till både teknikträning och konditionsträning. Vi menar att Sälen och 3+3 leder till framgång, vad du än vill uppnå i ditt orienterande.

Om du anmäler dig nu har vi fortfarande prisvärda stugor kvar som du kan boka samtidigt som du anmäler dig. På så vis får du ett bra boende i närheten av vår expedition som ligger mitt i smeten i Sälen. Du har nära till våra aktiviteter, men också till affärer, busstation och restauranger.

Vi ser fram emot att träffa dig, din familj eller kanske till och med hela din klubb i Sälen! Övrig info finns under “Allmänt

Updated: — 9:04 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3+3 © 2015 Frontier Theme