3+3

Orientering i fjällmiljö för alla

Varmt Välkommen till 3+3

Nu är det 7 månader kvar till årets orienteringsvecka i Sälen där 3+3 kommer vara den självklara mittpunkten. Du som har tänkt vara med på något annat arrangemang i Sälen. Konfirmation Sälen Junior Camp Sälen eller Rikslägret passa gärna på och delta på våra fina 3+3 tävlingar Fre- Sö som vanligt så bjuder vi på fin fjällteräng och i år så har vi start och Mål uppe på fjället!

För ungdomarna gör vi något lite extra och arrangerar en Bianch tour! Där segraren i HD14 HD16 vinner en moutainbike!

Vi arrangörer har redan kommit långt i planeringen av tävlingarna och har redan planerat samtliga tävlingsbanor och så smått påbörjat arbetet med våra träningsövningar som vi i år kommer sitta ute under hela sommaren så vill din klubb åka på träningsläger så har vi högkvalitativa övningar ute för hela klubben!

Just nu har den första snön kommit i Sälen och hoppas på en bra vinter innan det åter är dags att springa orientering bland vackra vyer som dessa!

Updated: — 10:10 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3+3 © 2015 Frontier Theme