3+3

Orientering i fjällmiljö för alla

Premiär för Upplevelsen på 3+3

Sommaren närmar sig med stormsteg och så även 3+3. I år har vi även en ny klass,  ”Upplevelsen”, en tävling vid sidan av de vanliga tävlingarna på 3+3 i Sälen.

Upplevelsen riktar sig till de löpare som inte är orienteringsvirtouser och som inte älskar att leta gropar i grönområden, där skärmen dessutom är väl undangömd. Upplevelsen riktar sig till de som vill ha enklare orientering men ändå få så mycket naturupplevelse som möjligt på köpet, tillsammans med fysisk aktivitet.

Orienteringen kommer att vara enkel med tydliga ledstänger som stigar, bäckar och bergstoppar. Starten för alla etapper kommer att ligga uppe på fället så att man kan njuta av utsikten direkt från start.

Banorna är lagda så att deltagarna passerar de fina och vackra delarna av terrängen.

Banorna kommer att ha väldigt enkla orienteringsmoment tillsammans med gemensam start. Banan är lagd så att man med förutsättningarna ska få en så fin och upplevelserik bana som möjligt.

För den som inte varit i Sälen under sommaren kan meddelas att fjällen är perfekta att springa på. Boendet är dessutom extremt billigt och det finns många boenden att välja på.

För mer information omUpplevelsen läs inbjudan här.

Updated: — 10:12 am

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3+3 © 2015 Frontier Theme